Lliga Sargantana!

T’agrada el nostre boulder? Vols participar en una mena de lligueta per veure els teus avanços?

Per participar en aquesta lligueta només has de enviar un correu electrònic a info@centreexcursionistaripollet.com , indicant que vols participar en aquesta activitat i et crearem una fitxa com aquesta que pots veure.

Un cop registrat nosaltres ens encarreguem d’actualitzar tota la informació. També pots enviar fotos, vídeos, comentaris… Vaja, tot el que et passi pel cap. Has de tenir en compte però, que tota la informació a excepció del teu correu electrònic serà pública al web, per tant, a l’enviar la documentació acceptes que tota aquesta informació es comparteixi de forma pública.

I com funciona?

Cada bloc té una puntuació determinada que pots veure en la taula adjunta. Cada cop que vagis al roco i sol·lucionis un o més blocs, ens escrius un email indicant el teu Nick i el número dels blocs resolts. Nosaltres actualitzarem la teva fitxa amb la nova informació.

I que guanyo amb això?

No es tracta d’una competició com a tal, només de tenir un espai propi al web i veure la teva progressió i donar-li una mica de vidilla al tema. No obstant, hi haurà un llistat amb tots el participants i podràs veure la puntuació i el nivell de tots els inscrits en el següent llistat.

A continuació teniu una llista amb la puntuació segons la dificultat dels blocs i els punts necessaris per passar de nivell.

Llistat de participants Lliga Sargantana