RTR: Reglament

La Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet és una prova no competitiva, oberta a tothom, que té per objectiu gaudir de l’entorn del parc natural de Collserola i del Tidibabo.

Els menors de 14 anys hauran d´anar acompanyats d´un adult. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització paterna.

Per preservar el medi ambient, amb la inscripció es lliurarà un got que caldrà utilitzar en els avituallaments de la Caminada. L’organització no garanteix trobar gots en els controls. Demanem als participants que no llencin deixalles al camí i que siguin respectuosos amb la natura.

Durant la Caminada hi haurà 3 controls de pas amb avituallament líquid i sòlid. A tots els controls s’haurà de segellar la tarja de pas.

Els participants que decideixin abandonar tenen l’obligació de fer-ho en un control de pas i de comunicar-ho a un membre de l’organització. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

L’organització vetllarà per evitar accidents, però en cap cas es farà responsable dels danys que pugui rebre o causar a tercers qualsevol participant durant la Caminada, així com dels objectes perduts o oblidats pels participants.

La pluja o altres inclemències del temps no seran motiu de suspensió de la Caminada, però l’organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne algun aspecte si ho creu convenient.

Hi haurà un servei d’escombra que recollirà les marques de la Caminada i que donarà per tancats els controls/avituallaments al seu pas.

Durant la Caminada, l’organització pot fotografiar o filmar els participants i fer-ne ús de les imatges. Si per algun motiu no hi esteu d’acord podeu comunicar-ho mitjançant un escrit al correu electrònic del CER: www.info@centreexcursionistaripollet.com

La inscripció a la Caminada pressuposa l’acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas no previst en aquest reglament serà resolt per l’organització.

El telèfon per a incidències durant la Caminada és el 660772887