RM: Reglament

Normativa

– S’hi pot participar a partir dels 14 anys. Els menors d’aquesta edat podran participar-hi si van acompanyats per adults responsables.

– L’organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers durant la caminada, o a conseqüència d’aquesta, tot i que farà el possible per evitar-ho i per pal.liar-ho.

– La pluja o altres inclemències del temps no seran motiu de suspensió de la caminada, però l’organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne algun aspecte si ho creu convenient.

– Els participants que decideixin abandonar tenen l’obligació de comunicar-ho al punt de control més proper o a un membre de l’organització i entregar-li el seu cartró de controls de pas, per tal que l’organització n’estigui assabentada. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

– El número de telèfon per a incidències durant la caminada és el 622530450.

– Serà motiu de desqualificació no fer la totalitat de l’itinerari a peu, embrutar la muntanya, arrencar plantes o trencar branques.

– Hi haurà un servei d’obertura i tancament de caminada. Els participants no podran avançar el servei d’obertura o quedar al darrera del tancament. Si ho fan ho faran sota la seva responsabilitat.

– Segelleu el full de ruta en tots els controls.

– Respecteu en tot moment l’entorn pel qual discorre la caminada i eviteu la seva degradació.

– La inscripció a la caminada pressuposa l’acceptació d’aquest reglament.

Disposicions

– L’organització procurarà facilitar el suport necessari per fer arribar al transport públic més propers als participants, que per força major, necessitin abandonar.

– L’organització no es farà responsable dels accidents o danys que es puguin rebre o produïr als participants, però vetllarà per tal d’evitar-los.

– El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

– Recordeu que és una caminada no competitiva. Per tant, és possible que aquella gent que la vulgui fer corrents es trobi els controls i els avituallaments encara no oberts.

Transport Públic

– Sabadell: Renfe i autobusos públics.

– Terrassa: Renfe i autobosus públics.

– Vacarisses: Renfe.

– Monistrol: Ferrocarrils de la Generalitat direcció Barcelona i funicular a Montserrat.