Informació Cursa/ marxa de les dones

Bona tarda, 
 
En el marc del Dia de les Dones, des de les regidories d’Esports i Feminismes amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius, s’organitzarà la Cursa/Marxa de les dones: Juntes Guanyem. 
Una iniciativa que pretén fomentar la unió i la cohesió de totes les dones per lluitar contra les desigualtats existents entre homes i dones i avançar cap a una societat basada en la igualtat de gènere. Tot i que es van produint alguns avenços, encara ens trobem amb moltes dificultats, que són més acusades en el món de l’esport. 
És per aquest motiu que fem una crida a la mobilització i participació de totes les dones del nostre municipi, independentment de la seva edat i condició física. 
 
Perquè Juntes som més fortes, perquè Juntes Guanyem! 
 
 
 
Informació tècnica de la cursa i de la marxa  
 
Dia : dissabte 7 de març a les 19.00h
 
Aquest acte comptarà amb dos recorreguts a escollir, amb sortides en dos punts diferents però amb un sol punt d’arribada:
 
  • Marxa. Adreçada a dones de totes les edats. El recorregut passarà per espais emblemàtics que conformen la personalitat del nostre municipi. 
 
Recorregut: 2,3 km 
Durada aproximada: 30 minuts 
 
Sortida: Plaça Emma Maleres (Av. Creu Roja) 
Hora: 19h 
 
 
 
 
 
  • Cursa. Adreçada a dones que fan activitat física regular. Donat el caràcter d’aquest acte, es tracta d’una cursa controlada, no competitiva, on tot el grup avançarà unit i amb el ritme que marcaran les voluntàries que encapçalaran la cursa.
 
Recorregut: 4,1km 
Durada aproximada: 30 minuts 
Sortida: Rambla Sant Jordi cantonada Carrer de la Mercè. 
Hora: 19h. 
Ritme aproximat: 7 m/km
 
 
Juntes cap a la meta: L’arribada serà al Mural de les dones, al carrer Padró, però no serà el final de l’acte. Des del Mural de les dones, totes les participants, tant les de la cursa com les de la marxa es dirigiran juntes cap a la Plaça del Molí per creuar la meta plegades.  
 
Acte final: Una vegada s’ha creuat la meta, totes es prepararan per fer la performance “Un violador en tu camino”. Es facilita la coreografia i la lletra al següent enllaç: 
 
 
 
 Inscripcions: Del 19 de febrer fins el 4 de març. Per participar cal inscriure’s a la web de l’Ajuntament www.ripollet.cat. També presencialment al Centre Cívic Pont Vell, Centre Cultural i Poliesportiu. 
 
Els menors de 16 anys hauran de lliurar el full d’autorització el dia de la cursa/marxa, que estarà disponible als punts d’inscripció. 
 
 Horari: Inici de la cursa: 19h. Lliurament de samarretes a partir de les 18h als punts de sortida.  
 
 
Agraïm per endavant la vostra col·laboració i us saludem coordialment,
 
 
Andrea Guijarro García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.