Informació important sortida GR83 mes de desembre

Hola a tothom,

Enguany no podem fer el tradicional sopar de Nadal per manca de dates: el dissabte 24 és impossible, el 17 fem la nostra sortida, i en caure la Constitució i la Puríssima en dimarts i dijous ens invalida els dies 10 i 3.

Per tant, hem decidit fer un dinar de Nadal en acabar l’etapa del mes de desembre, que serà el dia 17, tot aprofitant que l’etapa és curta (17 km) i que acabarem a Arbúcies.

Hem demanat pressupostos i hem triat el restaurant Hostal Nou (C. Major 12, Arbúcies), que ens fa un menú per 19 € (IVA inclòs).

El dinar és absolutament voluntari. Qui no vulgui fer el dinar al restaurant té una àmplia oferta de bars a Arbúcies. Això sí, l’autocar marxarà un cop acabat el dinar.

Per a aquells/es de vosaltres que hi estigueu interessats en el dinar, us passo el menú en un arxiu adjunt. Hauríeu de triar un primer, un segon plat i les postres que voldreu.

La data límit per triar el menú serà el diumenge 4 de desembre, perquè el restaurant necessita temps per organitzar-se i poder acceptar altres reserves segons el número de persones que siguem nosaltres.

Per tant, quan us hi apunteu, indiqueu si fareu dinar o no i, en cas afirmatiu, quins plats trieu.

Les places d‘autocar seran per a la gent que vindrà a caminar el GR. S’admetrà gent que vulgui venir a dinar sense caminar, però s’hauran d’organitzar entre ells per arribar-hi (en cas que sigui un número elevat de pesones, estudiarem la possibilitat de llogar un microbus).

Gràcies per la vostra atenció,

Download “menu-dissabte-17-desembre-1.pdf”

menu-dissabte-17-desembre-1.pdf – Downloaded 2961 times – 35,05 KiB

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.