Renovació de soci i llicència FEEC 2024

A partir del dimarts 12 de desembre procedirem a les renovacions/inscripcions de socis i a la tramitació de les llicències anuals de la FEEC per a l’any 2024.

Us recomenem la renovació per via internet  (farem arribar als socis que així ho demanin el carnet de la FEEC per correu ordinari, amb un cost de 2 euros per enviament. Es a dir, que si van varis carnets a una mateixa direcció, només es pagarà un cop), també hem sol·licitat al PMC una sala anexa que serà dedicada només a la tramitació de llicències, els dimarts en horari normal del CER.

 

El preu de soci es manté als 20 € anuals.

Com l’any anterior, els socis amb llicència C o superior, tenen la possibilitat d’accedir al rocòdrom municipal sense cap cost extra. 

El preu i les novetats de les llicències de la FEEC els podeu veure descaregant els següents documents.

Download “Preus llicències 2024”

Llicencia-federativa-2024-A4-1.pdf – Downloaded 3189 times – 172,91 KiB

Si voleu fer la renovació de la llicència o només voleu renovar com a soci, ho podeu fer per internet. En aquest cas, el pagament s’ha de fer al compte del CER, nº ES26 2100 0289 2801 0172 2155 de Caixabank. Indiqueu en l’ingrès el vostre nom (o noms, si l’ingrés inclou a més d’una persona). Haureu d’enviar un correu electrònic al compte info@centreexcursionistaripollet.com amb el justificant de l’operació (això és obligatori, ja que els reis encara no ens ha portat la bola de cristal), les vostres dades i el tipus de llicència que voleu (o especificar renovació de soci si només feu això). Tingueu present que l’operació pot trigar dies en sortir en el nostre compte i si tenim el justificant ja us ho podrem tramitar aquella setmana.

En cas de inscriure-us com a nou soci, si us plau, enviar un correu electrònic indicant la vostra petició i us donarem les instruccions a seguir personalment.

Si voleu renovar presencialment, disposem de datàfon pel pagament amb tarja. Aquest serà el mitja de pagament prederterminat, encara que si no hi ha més remei, es cobrarà en efectiu.

Tagged on: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.