Tramitació de llicències i condició de soci any 2016

Un cop que la FEEC ja ens ha comunicat el seu preu, ja podem començar a tramitar les llicències i la renovació com a socis per a l’any 2016.

El preu de fer-se soci continuarà sent el mateix de cada any, 15 € per a tot l’any.

Començarem a fer la tramitació la setmana del 14 de desembre i, com en altres anys, hi haurà dues modalitats de tramitació:

  • Venint personalment al CER els dimarts de les 20:30 a les 22:00 hores. Tingueu present que farem les tramitacions a la sala d’entitats 2 (la sala del costat de l’habitual) els dies 15 i 22 de desembre, i el dia 12 de gener.
  • Via telemàtica. En aquest cas haureu de pagar la renovació de soci i la llicència al compte de Caixabank (La Caixa) nº ES35 2100 0289 2101 0172 1948. Indiqueu en l’ingrés el vostre nom i la modalitat de llicència que trieu (per exemple, Josep Puertas Pérez llicència A habilitada). Envieu un corrreu electrònic al compte info@centreexcursionistaripollet.com per confirmar el pagament i especifiqueu el nom de qui renova la condició de soci i la modalitat de llicència triada. Si us feu socis per primera vegada necessitarem que en el correu ens feu arribar les vostres dades completes (nom i cognoms, DNI, adreça amb codi postal, data de naixement, correu electrònic i número de telèfon).

En el document adjunt teniu les modalitats de llicència, la seva cobertura i el preu.

imagen docN
La Junta Directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.