RT: Informació general

El Centre Excursionista de Ripollet organitza la XI edició de la “Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet“, que tindrà lloc el diumenge dia 29 d’Octubre de 2017 a les 7 del matí, amb un recorregut de 26,05 km. Té un desnivell acumulat de pujada de 779 metres i un desnivell de baixada de 775 metres.

Tal com bé sent habitual, les inscripcions es podran fer de diverses maneres:

  • Fent un ingrés al compte de Caixabank (La Caixa) nº ES35 2100 0289 2101 0172 1948 des del dilluns 2 d’octubre fins el dijous dia 26 d’octubre (no s’admetran ingressos anteriors ni posteriors). Si opteu per fer la inscripció via bancària, indiqueu el vostre nom i cognom i la talla de samarreta que teniu (S, M, L o XL).
  • Personalment al local d’entitats 3 (1a planta) del Centre Cultural de Ripollet (Rambla de Sant Jordi, 2), de les 19 a les 21 hores, els dies 24, 25, 26 i 27 d’Octubre i el dissabte dia 28 d’Octubre de les 10 a les 13 hores
  • El mateix dia de la Caminada al lloc de la sortida abans de les 7 del matí.

La sortida serà des del parc del Riu Ripoll (parc de darrere l’ajuntament) i l’arribada serà a la plaça de Pere Quart de Ripollet (mercat municipal).

Es donarà un entrepà d’embotit passat el Tibidabo, a l’àrea de Can Ribes (control 2) i a l’arribada a Ripollet hi haurà un altre refrigeri (també hi haurà aigua i fruita als altres controls/avituallaments).

El número de controls/avituallaments seguirà sent el mateix que cada any: un primer al km 5,9 (camí de Can Borrell), un segon al km 15,6 (àrea de Can Ribes), un tercer al km 18,9 (Can Borrell) i un quart a l’arribada al km 26,05 (plaça de Pere Quart de Ripollet).

Els preus de les inscripcions seguiran sent els mateixos dels darrers tres anys:

  • Socis del CER: 10€
  • No socis del CER: 12€

Aquest preu tindrà un suplement de 2€ si la inscripció es fa el mateix dia de la sortida.

La inscripció dóna dret a full de ruta, informació sobre el recorregut, samarreta commemorativa, avituallaments  i un got reutilitzable.

El recorregut serà el mateix que l’any passat.

Per a qualsevol informació tant del recorregut com de la inscripció, et pots dirigir al Centre Excursionista de Ripollet, tots els dimarts de les 20:30 a les 22 hores, o a l’adreça de correu electrònica: info@centreexcursionistaripollet.com

El número de telèfon per a incidències durant la Caminada és el 660772887.

Ajudeu-nos a fer un àlbum virtual de fotos de la Caminada. Pengeu les vostres fotos a Instagram amb l’etiqueta: #ripolletibidabo2017

Aquí teniu el track oficial.

 

Molt cordialment,

Centre Excursionista de Ripollet