X edició de la “Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet”

El Centre Excursionista de Ripollet organitza la X edició de la “Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet“, que tindrà lloc el diumenge dia 23 d’Octubre de 2016 a les 7 del matí, amb un recorregut de 25,62 km. Té un desnivell acumulat de pujada de 779 metres i un desnivell de baixada de 775 metres.

Tal com bé sent habitual, les inscripcions es podran fer de diverses maneres:

  • Fent un ingrés al compte de Caixabank (La Caixa) nº ES35 2100 0289 2101 0172 1948 des del dilluns 3 d’octubre fins el dijous dia 20 d’octubre (no s’admetran ingressos anteriors ni posteriors). Si opteu per fer la inscripció via bancària, indiqueu el vostre nom i cognom i la talla de samarreta que teniu (S, M, L o XL).
  • Personalment a la recepció del Centre Cultural de Ripollet (Rambla de Sant Jordi, 2), de les 19 a les 21 hores, els dies 18, 19, 20 i 21 d’Octubre i el dissabte dia 22 d’Octubre de les 10 a les 13 hores
  • El mateix dia de la Caminada al lloc de la sortida abans de les 7 del matí.

La sortida serà des del parc del Riu Ripoll (parc de darrere l’ajuntament) i l’arribada serà a la plaça de Pere Quart de Ripollet (mercat municipal).

Es donarà un entrepà d’embotit passat el Tibidabo, a l’àrea de Can Ribes (control 2) i a l’arribada a Ripollet hi haurà un altre refrigeri (també hi haurà aigua i fruita als altres controls/avituallaments).

El número de controls/avituallaments seguirà sent el mateix que cada any: un primer al km 5,4 (camí de Can Borrell), un segon al km 14,2 (àrea de Can Ribes), un tercer al km 17,8 (Can Borrell) i un quart a l’arribada al km 25,62 (plaça de Pere Quart de Ripollet).

Els preus de les inscripcions seguiran sent els mateixos dels darrers tres anys:

  • Socis del CER: 10€
  • No socis del CER: 12€

Aquest preu tindrà un suplement de 2€ si la inscripció es fa el mateix dia de la sortida.

La inscripció dóna dret a full de ruta, informació sobre el recorregut, samarreta commemorativa, avituallaments  i un got reutilitzable.

Enguany hi ha canvis en el recorregut per ajustar-nos al mapa de camins autoritzats elaborat pel Parc Natural de Collserola

Per a qualsevol informació tant del recorregut com de la inscripció, et pots dirigir al Centre Excursionista de Ripollet, tots els dimarts de les 20:30 a les 22 hores, o a l’adreça de correu electrònica: info@centreexcursionistaripollet.com

El número de telèfon per a incidències durant la Caminada és el 622530450.

Ajudeu-nos a fer un àlbum virtual de fotos de la Caminada. Pengeu les vostres fotos a Instagram amb l’etiqueta: #ripolletibidabo2016

Molt cordialment,

Centre Excursionista de Ripollet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.